Nákupný košík

+421 940 941 947 (Po – Pia 9:00 – 17:00)

  30 dňová garancia vrátenia peňazí

Objednávky nad 50 € s dodaním zdarma

Darčeky, ktorými potešíte každého milovníka čaju a kávy

Ďalšia adventná nedeľa je už za nami, preto je najvyšší čas ohliadnuť sa po vianočných darčekov pre svojich blízkych. V prípade, že ste s nákupom darčekov ešte nezačali, alebo vám ich zopár chýba, máme pre vás niekoľko tipov.

Šálky, konvičky a sety 

Je jedno či máte doma milovníka kávy alebo čaju. Každý jeden sa poteší nejakému novému hrnčeku. Ideálne je siahnuť po dizajnových prevedeniach, ktoré už nájdete vo viacerých obchodoch aj na Slovensku. Ak niekomu chýba konvica s reguláciou teploty, tak nie je čo riešiť. Môžete sa tiež poobzerať po nejakom peknom čajníku, alebo rovno čajovom sete.

Facebook / Slávica

Na prípravu kávy 

Každý milovník kávy sa poteší nejakej tej “hračke“ na prípravu kávy. Ak si nie ste istý, pokojne sa opýtajte, je to lepší spôsob ako darovať niečo, čo človek nevyužije. Možno sa vášmu priateľovi minuli filtre na kávu alebo túži po lepšom mlynčeku. Určite však neurobíte krok vedľa, ak kúpite tomuto človeku aj kávu.

Karl Fredrickson, Unsplash

Pre milovníka čaju 

Rovnako, ako je to u kávičkára, nemusíte sa báť takémuto človeku dať nový čajník, čajový set, prípadne krabičku, kde si čaj uskladní. Možností je mnoho, ak však máte pocit, že tento človek už všetko takéto má, môžete mu kúpiť aj nový čaj, ktorý ešte neskúšal.

五玄土 ORIENTO,Unsplash

Pre chvíle pohody 

Milovníci kávy a čaju majú radi svoj rituál a väčšina z nich si aspoň cez víkend alebo večer po práci nájde čas pre seba, keď si užíva svoj rituál. K tomu neodmysliteľne patrí aj čítanie nejakej literatúry, sledovanie televízie, filmov a podobne.

Môžete tak urobiť človeku radosť predplatným magazínu nielen o káve, streamovacej služby alebo siahnuť po knihe. Pri dobrej káve a čaji sa môžete oddať relaxu napríklad pri skladaní puzzle. Momentálne sú už aj na trhu vyrobené na Slovensku, navrhované slovenskými ilustrátormi. 

Facebook / Pucle

Samozrejme, Vianoce majú byť o tom, že je rodina spolu. Avšak aj taký čaj a káva sú známe tým, že spájajú nielen rodinu, ale aj priateľov. Môžete si podarovať aj spoločný darček, napríklad chemex, ktorý je ako stvorený na prípavu kávy pre väčšie množstvo ľudí. 


Titulná fotka: Lum3n.com, Pexels

Doručenie zadarmo od 50€

a expresné dodanie

Až 30 dní na vrátenie

30 dňová garancia vrátenia peňazí

Slovenský produkt

svetová káva pražená na slovensku

Minimálne skladové zásoby

flexibilita výroby a zaručená čerstvosť

NEzmeškaj!

5% Zľava

Na prvú objednávku. Kód “WELCOME”