Nákupný košík

+421 940 941 947 (Po – Pia 9:00 – 17:00)

  30 dňová garancia vrátenia peňazí

Objednávky nad 50 € s dodaním zdarma

Čaje Harney & Sons – Kráľovská chuť

V rámci našej filozofie, že zákazník musí dostať vždy to najlepšie, sme dlho hľadali čaje, ktoré by vyhovovali našim prísnym požiadavkam. Nešlo iba o kvalitu v šálke, ale hľadali sme najmä partnera, ktorý má dostatočné skúsenosti a pracuje s čajom od jeho úplného začiatku tj. od pestovania, zberu, spracovania a balenia. Dôležitý bol pre nás  aj  prístup značky k životnému prostrediu.

Po dlhom čase sa nám to konečne podarilo a predstavujeme vám spoločnosť Harney&Sons, výrobcu prémiových čajov s tradíciou už od roku 1983.

Majiteľ a jeho synovia pravidelne cestujú po celom svete aby našli a vybrali iba ten najlepší a výnimočný čaj na svete. Vďaka svojím dlhoročným skúsenostiam vytvorili neporovnateľné čajové zmesi. Presvedčilo nás aj to, že od svojho tradičného štýlu a dedičstva sa nikdy neodvracajú a vždy si vytvoria náskok vďaka novým kolekciám a inovatívnym baleniam.

Harney & Son - Kráľovské čaje

V roku 1990 do spoločnosti nastúpili obaja synovia Johna Harneyho a firma ostáva čisto rodinným podnikom.

Vynikajúca rada historických anglických čajových zmesí Historic Royal Palaces bola vytvorená špeciálne pre anglický kráľovský dvor a jej veličenstvo.

Spoločnosť získala mnoho výnimočných ocenení ako napríklad “Top London Afternoon Tea Awards” – čo môžeme označiť za “čajového oscara”.

Od roku 2006 sa spoločnosť zaviazala prostredníctvom organizácie (1% For Planet) k ochrane životného prostredia. Členovia tejto organizácie darujú minimálne 1% zo svojich ročných príjmov environmentálnym organizáciám a využívajú tak svoje zdroje k ochrane a obnove zdrojov na našej planéte.

Spoločnosť disponuje aj radou významných certifikátov ako:

USDA Organic: Ich rada organických čajov je pestovaná bez umelých hnojív a pesticídov.

KSA: Rada čajov s certifikátom “Kosher” tieto čaje môžu byť konzumované aj ľuďmi riadiacimi sa náboženskými predpismi.

Fair Trade: Zákaz detskej práce, vyplácanie férových miezd robotníkom a zákaz odlesňovania.

Naším cieľom je zabezpečiť vám tú najkvalitnejšiu šálku čaju. V našej ponuke nájdete čierne, zelené, biele, bylinné ako aj bezkofeinové čaje.

Harney & Son - Kráľovské čaje

Doručenie zadarmo od 50€

a expresné dodanie

Až 30 dní na vrátenie

30 dňová garancia vrátenia peňazí

Slovenský produkt

svetová káva pražená na slovensku

Minimálne skladové zásoby

flexibilita výroby a zaručená čerstvosť

NEzmeškaj!

5% Zľava

Na prvú objednávku. Kód “WELCOME”