Nákupný košík

+421 940 941 947 (Po – Pia 9:00 – 17:00)

  30 dňová garancia vrátenia peňazí

Objednávky nad 50 € s dodaním zdarma

Kaviarne na Slovensku, ktoré by ste mali určite navštíviť (2.časť)

Slovensko sa pýši nielen krásnou prírodou a zaujímavými pamiatkami, ktoré stoja za návštevu, ale aj skvelými kaviarňami. Mnohí tento rok zvolili za miesto svojej dovolenky Slovensko. Je to skvelá príležitosť vyskúšať kaviarne z rôznych kútov našej krajiny.

V druhej časti nášho článku, vám prinášame tipy na kaviarne z celého Slovenska, ktoré určite stoja za návštevu.

Barovňa Čarovňa v Banskej Bystrici

Ak sa ocitnete v Banskej Bystrici, tak hneď v jej srdci, priamo na Námestí SNP nájdete kaviareň s pestrou ponukou, ktorá ulahodí naozaj každému. Sestra známej bystrickej Čajovne Čarovne vás ohromí širokým výberom čajov, no rozhodne neodídete ani bez dávky kofeínu. V ponuke nájdete rôzne výberové kávy, limonády, samozrejme čaje, a tiež chutné koláče.

Malý Princ v Bratislave

Kaviareň nazvaná po známej knihe, vás očarí rovnako ako aj príbeh o Malom Princovi. Nájdete tu milú obsluhu, ktorá vám pripraví kávu podľa vášho gusta, či už to bude espresso a jeho obmeny alebo alternatívna príprava. Nečakajte na mlynčekoch nič iné, ako slovenské pražiarne. Ku káve si môžete dať tiež raňajky, prípadne koláč.

True Brew Coffee v Trenčíne

Trenčín sa pýši hneď niekoľkými kaviarňami, kde si môžete dať kávu od lokálnych pražiarov a True Brew Coffee je jednou z nich. Miesto si vás získa nielen skvelou kávou, ale aj príjemnou atmosférou a milou obsluhou. Samozrejmosťou sú rôzne prípravy kávy, nielen nápoje so základom espressa.

View this post on Instagram

Cheers to the weekend! Espresso tonic 👌

A post shared by True Brew coffee bar (@true.brew.coffee.bar) on

Michelle-coffee vo Zvolene

Útulná kaviareň vo Zvolene vás zláka na výberovú kávu od slovenských pražiarov a chutné koláče z neďalekého Brezna. Vychutnať si tu môžete okrem chvíle pohody pri káve aj raňajky, ktoré si môžete dokonca vziať so sebou. Môžete tu stráviť čas s rodinou či kamarátmi, kaviareň je ideálna pre rôzne príležitosti.

View this post on Instagram

Kaviarnička. 😍😛🤗 #michellecoffee #zvolen

A post shared by Michelle-coffee (@michellecoffee_zv) on

Versh Café&Wine v Senci

V prípade, že sa vyberiete do Senca, napríklad na návštevu obľúbených miest na kúpanie, môžete si dať po ceste aj výbornú kávu. Čaje, koláče, káva, ale aj rum, to všetko nájdete vo Versh Café&Wine. Výnimočný vintage interiér vás očarí a rovnako aj nápad servírovať chutné nápoje v rôznych šálkach. Ako štamgast sa tu cíti tak nejeden človek. Počas večera si môžete vychutnať pohár vína či zúčastniť sa ochutnávky rumov.

Espressobar v Spišskej Sobote

Ak sa ocitnete v blízkosti Vyoských Tatier, tak do Spišskej Soboty, časti mesta Poprad, to máte už len kúsok. Veruže sa oplatí zastaviť. Nachádza sa tu totiž krásna kaviareň, v ktorej vás chcú dvaja bratia zoznámiť so skvelou kávou, koláčmi a večer to môžu byť aj nejaké tie koktaily.

Čáry Máry v Žiline

Presne ako aj názov napovedá, v tejto kaviarni sa dejú naozaj čarovné veci. Či už si personál zoberie na starosti kávu, limonády alebo chutné raňajky, ktoré si tu môžete vychutnať. Ďalší z dôvodov, prečo a oplatí navštíviť severné Slovensko.

Paddock v Trenčíne

Miesto, kam si môžete ísť sadnúť na poobednú kávu a je možné, že z nej prídete až ráno či neskoro v noci. Kaviareň totiž ponúka okrem pestrej ponuky kávy aj rôzne iné alkoholické či nealkoholické nápoje, raňajky a hlavne, kultúrne vyžitie. Na ich ikonickej pavlači môžete zažiť žúrku, ale aj premietanie filmu.

Eg Café v Topoľčanoch

Retro dizajn spojený s tým moderným a hlavne, bicykle všade, kam sa len pozriete. Okrem originálneho dizajnu kaviareň ponúka aj útočisko, kde si môžete posedieť s kamarátmi pri dobrej káve, vychutnať si k nej aj koláč. Specialty káva je samozrejmosťou a dobrá atmosféra rovnako.

Synagóga v Trnave

Ak túto kaviareň ešte nepoznáte, tak by ste to mali určite zmeniť. Kaviareň ukrytá v priestoroch synagógy si vás ihneď získa svojím majestátnym interiérom a rovnako aj chutnou kávou, nápojmi a legendárnymi raňajkami. Ľahko sa tu môžete stratiť medzi knihami a nasávať nezameniteľnú atmosféru kaviarne.

Doručenie zadarmo od 50€

a expresné dodanie

Až 30 dní na vrátenie

30 dňová garancia vrátenia peňazí

Slovenský produkt

svetová káva pražená na slovensku

Minimálne skladové zásoby

flexibilita výroby a zaručená čerstvosť

NEzmeškaj!

5% Zľava

Na prvú objednávku. Kód “WELCOME”